Skip to main content
0

Truyts Dutch Design, producent en importeur van melamine serviesgoed

Contact img 1
Truytsimport home foto1-1
Truytsimport home foto5
Het onstaant

Over Truyts Import

Truyts Import® BV is gestart als Truyts Import®, een eenmanszaak van Theo Truyts, in 2004. Als voormalig eigenaar van de strandtent Down Under in Scheveningen, altijd bezig geweest met koken en ondernemen, is Theo Truyts voorzichtig begonnen met het importeren van melamine servies.

Met zijn horeca ervaring weet hij precies waar vraag naar is. Met een krat vol met samples ging hij op pad. Deze voorzichtige stapjes op dit gebied zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf welke levert aan alle vooraanstaande groothandels in Nederland en exporteert naar o.a. Duitsland, Spanje, België en Frankrijk en vele landen buiten Europa, met meer dan 80 eigen mallen en ontwerpen en inmiddels drie panden in Gouda.

PRAKTISCH DESIGN SERVIES

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Aan de lijst met referenties en distributeurs kunt u zien wat er in de afgelopen vijf jaar is gebeurd. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van koken, door zijn reizen naar verschillende continenten, zijn enorme energie en door zijn ondernemerslust met het motto: Geef nooit op, is Truyts Import® uitgegroeid tot een bedrijf met prestige en nog altijd die grote ambitie.

De vraag naar de producten van Truyts Import® BV is enorm en groeit elke dag. Er worden steeds nieuwe items ontwikkeld en elk nieuw item is een succes. Velen hebben de weg gevonden naar de melamine items van Truyts Import® BV.

Truytsimport home foto7
Truytsimport home foto1
Truytsimport home foto8
Truytsimport home foto2
Truytsimport home foto3
Truytsimport home foto6
MELAMINE SERVIES

NIEUWE ONTWERPEN

Koken is nog steeds de passie van Theo Truyts en alle foto’s met gerechten die u tegenkomt op deze site zijn gerechten gekookt door Theo Truyts zelf en gefotografeerd door Stefan Mandersloot.

Er is veel gebeurd in vijf jaar, maar de passie voor koken blijft en zijn enthousiasme voor het product ook. Altijd nieuwe gerechten ontdekken en proeven, en altijd nieuwe items bedenken en ontwerpen. Theo Truyts, een man, een motto, een visie en een slogan: You ain’t seen nothing yet!

Klaar om uw tafelsetting te laten schitteren?

Met het Truyts Dutch Design servies